Punctajul Subiectului:
  • 1 Vot(uri) - 5 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contracte soferi incepatori/experienta in U.E
#
Buna ziua, ma numesc PURICOI Costel am 40 de ani, sunt din Iasi si as dorii sa lucrez ca si sofer pe (autocamion) TIR pe Comunitatea Europeana.
Mentionez ca nu am experienta pe Comunitatea Europeana si de aceea daca sunteti de acord as dorii daca se poate sa lucrez o perioada de proba cu un alt sofer cu experienta(CUPLAJ).
Sunt detinator de permis de conducere cat.BCE din anul 1995, mai detin: -Certificat de competenta profesionala pentru transport marfa generale, -Certificat de competenta profesionala pentru transport marfuri periculoase tip ADR (COLETE SI CISTERNE), - Card tahograf. Detin si pasaport.
Ca si studii am absolvit pe langa Liceul cu profil Elecromecanic si Scoala Postliceala de subofiteri de auto de 2 ani la Pitesti in anul 1996 apartinand armatei. Cunosc limba engleza, nivel elementar. Ca si experienta am condus masini de teren, masini de transport marfa si masini de lupta specifice ministerului apararii. Sunt un tip serios cu simtul raspunderii care pune suflet in ceea ce face, nefumator si nu consum bauturi alcoolice, Sunt casatorit si am un copil.
Mentionez ca acum ma aflu in Danemarca unde momentan am un job cu toate actele legale. Numarul meu din Danemarca unde pot fi contactat este 0045 50232371 dar din păcate nu pot răspunde decît după ora 16.00 ora Danemarcei sau ora 17.00 ora Romaniei, pentru că acolo unde lucrez nu am voie cu telefon.
In perioada 04 februarie pana pe data de 13 februarie voi fi in Romania in localitatea Iasi si pot fi contactat la nr de telefon 0771020509, sau tot timpul pe mail cpuricoi75@yahoo.com
Cu respect Costel PURICOI.
  


Răspunsuri în acest subiect
RE: Contracte soferi incepatori/experienta in U.E - PURICOI COSTEL - 12-02-2016 11:44 PM

Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)