Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amenda
#
cunoste cineva ce se intimpla daca nu platesti o amenda de depasire de viteza , venita din Germania prin posta acasa in Romania?
#
Da. In general amenda o sa iti vina la impozit, iar cand vei avea nevoie de o hartie de la financiar nu o vei putea ridica pana nu achiti contravaloarea amenzii. Vestea proasta este ca a fost introdusa si legea care spune ca daca nu achiti amenda, nu vei mai putea plati nici impozitul pe proprietate.
#
(05-04-2016 04:14 PM)vio22 A scris: cunoste cineva ce se intimpla daca nu platesti o amenda de depasire de viteza , venita din Germania prin posta acasa in Romania?

orice amenda se comunica ....adica trebuie sa semnezi ca ai primit.....NU SEMNA NIMIC//...posta face retur amenda dupa zece zile cat sta IN OFICIUL POSTAL.

IN SCHIMB CRED CA VEI FII INTR/O BAZA DE DATE PENTRU NEPLATA AMENZII IN GERMANIA...DACA MAI AJUNGI PE ACOLO...0720709990/TELEFONUL MEU/BUCURESTI
#
Adica suna pe vio22 ca te rezolva el...LOL!
A doua oara cand o sa te opreasca politia in germania, nu o sa mai pleci cu masina pana nu achiti amenda. Simplu!
#
Ascultați, băieți, nu vă faceți griji dacă nu aveți bani, pentru că cel mai cinstit agent de pariuri online, puteți ridica întotdeauna o mulțime de bani. Dacă sunteți interesat, atunci acordați atenție acestui site pariuri fotbal fortuna, sunt sigur că veți fi cu siguranță mulțumiți
#
Salut colegi. Sunt începător si nu pot face un post nou. Putin ajutor va rog. Dacă din grabă am scris km de sosire la total km, ce pot face in această situație? Help va rog.
#
Poti fi amendat in Germania pentru anvelope necorespunzatoare?
  


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)