Punctajul Subiectului:
  • 1 Vot(uri) - 5 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuri de munca soferi C si CE in UK - Plata saptamanal - Totul legal in Tacho si WTD
#
Buna ziua,

Numele meu este Alecsandru si sunt On-site Manager al Rapier Employment in Bicester, Oxfordshire, UK

Suntem in proces de cautare de soferi cat. C pentru o companie care se ocupa cu livrare multi-drop, proiect de care ma ocup personal.

Este un job prin agentie. Personal am lucrat ca sofer la ei timp de aproape 3 ani si pt soferii seriosi si muncitori tot timpul s-au gasit 4-6 schimburi in fiecare saptamana, cu venituri net de aproximativ 500£ pe saptamana si ca avantajul este ca nu se fac nopti in cabina si ajungeti acasa la fiecare final de program.

Este absolut necesara vorbirea limbii engleze la nivel conversational, permis de cel putin 1 an, cu posibilitatea de a se dovedi experienta de cel putin 3 luni in ultimii 2 ani, prin referinta pe foaie cu antet de la compania pt care a-ti lucrat ca sofer.

Jobul implica deasemenea efort fizic.

Nu se va percepe nici o taxa de inscriere, in schimb, compania nu poate sa asiste cu acomodarea deoarece recent a fost interzisa prin lege implicarea companiei in acest aspect.

Inainte sa se poata incepe lucrul vor fi necesare: Schimbarea permisului in permis UK, dovada de adresa, v-a fi necesara deschiderea unui cont bancar in UK (de obicei este gratuit), ID/Pasaport, CPC, DIgi-Tacho valabile.

Se lucreaza numai legal, orice deviere este pedepsita.

Se va incerca pana la venirea permisului sa va folosim ca Driver Mate, care are un salariu mai mic, in jur de £7.8/ora, acest lucru va ajuta sa va familiarizati cu traficul pe partea stanga. De asemenea, nu voi baga pe nimeni pe ruta pana cand nu sunt satisfacut ca intelegeti legislatia rutiera din UK, deoarece amenzile sunt mari si firma nu isi permite stricarea relatiilor cu clientii.

Ratele din anunt vor suferi o modificare pozitiva in curand.

Va rog nu apelati decat daca va incadrati in cerinte, deoarece nu se poate face nici o abatere, pt nimeni, iar verificarile sunt efectuate profesionist si puteti pierde bani deoarece in momentul respingerii referintei, se elimina soferul din toate contractele.

Exista si joburi pt soferi C+E, dar, momentan, nu la acest client si se poate face punerea in legatura cu managerii celorlalte filiale (12 la numar), dar cerintele vor fi aceleasi, doar locatia difera.

Mai jos aveti anuntul jobului care va aparea luni-marti pe site-urile din UK. Am cerut superiorilor sa mi se permita postarea jobului aici, pana la finalizarea noilor rati pe plata, deoarece va fi nevoie de timp sa efectuam cerintele legale.

Puteti sa ma contactati personal pe adresa de mail: alecsandru.georgescu@rapieremployment.co.uk

sau puteti aplica online pe:

http://www.rapieremployment.co.uk/ - va rog sa selectati Oxfordshire ca locatie pentru a ajunge aplicatiile la mine.

Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc succes!


Title
HGV Class 2 Driver - Immediate Start
Salary/Rate £10.50 - £12.10
Location: Bicester
Posted 24/02/2017 (08:29) AgencyRapier Employment Ltd
Description
HGV Class 2 C Driver

EXCELLENT HGV CLASS 2 C DRIVER OPPORTUNITIES - IMMEDIATE START

For this role YOU will ideally be based within a 30 minute commute of Bicester.

SALARY AND BENEFITS: Earn from £10.50 to £15.00 paid a minimum 8 hours per shift

ROLE INFORMATION:

Rapier Employment are looking for experienced LGV Class 2 drivers for a large client based in the Bicester area.

The company we are recruiting for run a 24 hour 7 days a week operation so start time windows are available to suit the driver.

The role will involve delivering to up 4 different factories and distribution centres throughout England delivering palletised goods.

ADDITIONAL JOB INFORMATION:

* Guaranteed 8 Hours per shift
* Start times to suit
* Rapier Rewards - our subsidised welfare package
* City and Guilds accredited training and development opportunities

IDEALLY YOU WILL POSSESS THE FOLLOWING:

* LGV/HGV 1 Licence
* Digital Tachograph card and CPC qualification
* Relevant experience in driving LGV/HGV 1

Is it time to change the Company YOU keep?

ABOUT RAPIER EMPLOYMENT:

Rapier offers over 25 years of excellence in providing dedicated workers to leading third party clients. We are committed to sourcing, supplying and placing both temporary and permanent workers into a full range of commercial, production and logistics positions.

We are recruiters for many leading logistics firms in the UK. We are constantly on the look-out for drivers, warehouse and office based staff to fill both temporary and permanent positions.

As an equal opportunities employer, we place great importance on treating all employees fairly. As part of a generous employee package we offer many training and development opportunities, excellent rates of pay (including pension and holiday pay) and a benefits package that includes medical plan, life and disability cover.

This vacancy is advertised on behalf of Rapier Employment, who are a recruitment business.

FIND US ON FACEBOOK/TWITTER:

(url removed)/RapierEmployment

(url removed)/RapierDrivers
#
Buna ziua,

Chiar nu sunt romani muncitori, care vor sa munceasca legal? Sunt uimit ca acest anunt nu are nici un raspuns. Considerand ca se pot castiga bani frumosi, mers acasa in fiecare seara, si zona Oxfordshire are foarte multe locuri de munca, fiind o zona buna pt familie.

Dar chiar nimeni nu este interesat sa mai munceasca? Merge asa bine in tara incat 500 lire pe saptamana vi se par putin bani?

Ma asteptam macar la cateva intrebari, la cativa oameni interesati, dar sunt absolut uimit de lipsa de interes catre orice job de aici.

Va multumesc si totusi sper ca mai sunt oameni care vor sa munceasca pe aici!
#
(29-03-2017 03:23 PM)AlecsOxford A scris: Buna ziua,

Chiar nu sunt romani muncitori, care vor sa munceasca legal? Sunt uimit ca acest anunt nu are nici un raspuns. Considerand ca se pot castiga bani frumosi, mers acasa in fiecare seara, si zona Oxfordshire are foarte multe locuri de munca, fiind o zona buna pt familie.

Dar chiar nimeni nu este interesat sa mai munceasca? Merge asa bine in tara incat 500 lire pe saptamana vi se par putin bani?

Ma asteptam macar la cateva intrebari, la cativa oameni interesati, dar sunt absolut uimit de lipsa de interes catre orice job de aici.

Va multumesc si totusi sper ca mai sunt oameni care vor sa munceasca pe aici!
Buna ziua! Ma numesc Nicolaie Sebastian Ceausescu, am 43 de ani si detin toate categoriile + carduri aferente si atestate. Am permis de 22 ani pt BE si de 9 ani pt categoriile CE si DE. Am experinta 4 ani pe extern (produse periculoase, transport marfa) si 5 ani intern (transport persoane. Mentionez ca nu stiu limba engleza decat cateva cuvinte de baza. Locuiesc deja in Anglia si imi doresc sa lucrez ca sofer. Nr telefon 07376284834 Multumesc!
  


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)