Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alternativa comoda la statiile CB
#
Canal RO Info Trafic – Zello
Ce este Zello ? Zello este o aplicaţie software de tip “PTT Walkie-Talkie” (Push To Talk). Aplicaţia este disponibilă atât pentru sistemele de operare de pe telefoanele mobile, IOS, Android, BlackBerry, Windows Phone 8, cât şi pentru sisteme de operare pentru calculatoare şi laptopuri, respectiv Windows 7, 8, 10.

La ce foloseşte Zello?
Zello este o alternativă extrem de comodă şi utilă la staţiile radio CB utilizate pe scară largă de către şoferii din trafic pentru a face schimb de informaţii despre situaţia traficului, a blocajelor rutiere, accidente, a stării drumurilor, condițiilor climatice, a radarelor existente pe şosele, etc.

Cum funcţionează Zello?
Simplu. Te conectezi la internet prin 3G, 4G sau Wi-Fi, instalezi aplicaţia, îţi creezi gratuit un cont de utilizator (cu username şi parola), cauţi canalele care te interesează (în cazul acesta, canalul de trafic RO Info Trafic) şi le adaugi la favorite. Imediat, poți solicita informaţii din trafic şi poţi la rândul tău transmite informaţii către ceilalţi colegi din trafic prezenți pe canal.
Telefonul mobil împreună cu aplicaţia Zello, funcţionează exact ca o staţie radio de emisie-recepţie, respectiv ai un buton mare pe ecranul telefonului, pe care apeşi şi vorbeşti (Push To Talk), iar colegii tăi de pe canalul pe care emiţi, te vor auzi imediat. Cu alte cuvinte, îţi poţi transforma foarte uşor telefonul mobil, într-o “staţie radio CB“.

Avantaje/Dezavantaje
În cazul unei stații clasice CB, atunci când anumiți utilizatori folosesc expresii indecente sau insultătoare la adresa dvs. sau a altor colegi, singura variantă, în cazul în care vă deranjează, este să opriți stația, caz în care nu veți mai fi la curent cu ultimile noutăți din trafic.
Pe de altă parte Zello permite anularea sonorului, raportarea sau chiar blocarea accesului pe canal pentru un eventual utilizator care încalcă regulamentul.

Este imposibil să nu vă deranjeze semnalele parazite omniprezente în utilizarea unei stații clasice CB. Pentru a scăpa de aceste semnale, în cazul unei stații radio CB, trebuie să ridicăm pragul semnalului minim audibil, astfel veți pierde și o parte din semnalul mai slab al colegilor de trafic.
Utilizând canalul RO Info Trafic și aplicația Zello nu vor mai exista semnale parazite, toate semnalele fiind clare.Stația radio CB are o distanță limitată până unde vă puteți face auzit. În cazul comunicației tipice între două auto 3-15 KM, distanță influențată de relief, puterea de emisie, antenele utilizate. Canalul RO Info Trafic oferă, în limita de acoperire a operatorilor GSM, distanță de comunicare la nivel național și, odată cu eliminarea taxelor pentru roaming, chiar la nivel European.Nu mai este necesar, la fiecare staționare, să dați jos antena de pe plafon și să o ascundeți împreună cu stația radio. Stația radio este chiar telefonul dvs mobil.Este posibil ca anumite persoane să considere un dezavantaj faptul ca aplicația are nevoie de internet pentru a funcționa. Personal, în ziua de azi, nu cred că mai reprezintă pentru cineva o problemă o aplicație care consumă 3 kBytes/secundă numai atunci când transmiteți sau recepționați ceva. Ca idee, aplicația consumă la o utilizare transmisie/recepție continuă 10,8 Mbytes / oră.

Pentru buna desfășurare a comunicațiilor, respectați următorul set de reguli:
- Transmiteți obligatoriu la începutul fiecărei emisii indicativul/numele dvs și, dacă este cazul, indicativul/numele persoanei apelate.

- Pentru a preveni abuzurile, transmisiile se vor limita la maxim 30 secunde.După cele 30 secunde, un alt utilizator, dacă dorește poate întrerupe emisia dvs.

În timpul comunicațiilor, pe canalul RO Info Trafic, nu sunt permise:
a) transmiterea mesajelor care conțin cuvinte sau expresii indecente sau insultătoare;
b) perturbarea în mod voit și cu rea intenție a altor transmisii;
c) transmiterea de servicii media audiovizuale sau de altă natură, inclusiv probe muzicale;
d) transmiterea de date şi informaƫii ce nu au legătură cu info trafic auto.

Dacă doriți să purtați conversații mai lungi în cadrul unui grup, unde limbajul trivial este acceptat, există următoarele canale de rezervă:
RO Info Trafic – R1
RO Info Trafic – R2
RO Info Trafic – R3
RO Info Trafic – R4
RO Info Trafic – R5
Pentru conversații private 1 la 1, adăugați utilizatorul dorit din lista canalului de grup în lista dvs de contacte din aplicație.
#
Лечение хронической депрессии в наркологической клинике Вывод24

УБОД. Ультрабыстрая детоксикация в Москве анонимно в наркологической клинике Вывод24
#
Лечение истерии в наркологической клинике Вывод24

УБОД. Ультрабыстрая детоксикация в Москве анонимно в наркологической клинике Вывод24
#
лечение алкоголизма в москве клиники

УБОД. Ультрабыстрая детоксикация в Москве анонимно в наркологической клинике Вывод24
#
лечение алкоголизма в москве клиники

УБОД. Ультрабыстрая детоксикация в Москве анонимно в наркологической клинике Вывод24
#
Вывод из запоя на дому

УБОД. Ультрабыстрая детоксикация в Москве анонимно в наркологической клинике Вывод24
#
кодирование по методу довженко

УБОД. Ультрабыстрая детоксикация в Москве анонимно в наркологической клинике Вывод24
#
ANTI-ZNF146 купить онлайн
Tegs: COMPLEMENT COMPONENT C1Q купить онлайн https://chimmed.ru/products/complement-c...id=1130471

Антитела Human Integrin alpha 2b CD41 MAb Clone 745201 купить онлайн
Антитела Human LRRC3B MAb Clone 758315 купить онлайн
Антитела Human Phospho-BTK Y551 MAb Clone 797837 купить онлайн

купить ohaus
#
diasource-diagnostics com
Tegs: doehler com https://chimmed.ru

zeiss
ysi
ymc europe

cisbio.eu
#
agilent com
Tegs: akronbiotech com https://chimmed.ru/manufactors/catalog?name=amersham

laserbiolabs.com
lauda.de
laurelpharma.com

cisbio.eu
  


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)